Hírek

Maradnak a gondok az útdíjszedő rendszerrel

Maradnak a gondok az útdíjszedő rendszerrel Nem született konkrét megállapodás a fuvarozó vállalkozók és a kormányzat képviselői közötti tegnapi egyeztetésen az útdíj szedő rendszer átalakításának a módjáról. Emellett azt sem tudni,hogy mikortól vehetik majd igénybe a szállítási cégek azt a forgóeszköz hitelt,amelynek a folyósítását július elejére ígérte a kormány. Késik a fizetős útszakaszok átszabása is,és úgy tudjuk, hogy a kormányzat őszre halasztott minden olyan intézkedést, amely segítene orvosolni az új díjfizetési rendszer hibáit.

Olcsóbb lesz a benzin szerdától

Bruttó 3-3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 406-407 forintra, a gázolajé pedig 410-411 forintra változik. A Mol a múlt héten bruttó 5-5 forinttal emelte a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A társaság február elejétől heti két alkalommal dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem a hét közepén is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei árak alapján az árról.

Szeptemberre elkészül a déli M0-s

Völner Pál, fejlesztési minisztériumi államtitkár, Loppert Dániel, az állami sztrádaépítő kommunikációs vezetője és egy 80 tonnás gép találkozott az újságírókkal az M0-s körgyűrű déli szakaszán szombat délután. A gép betonozott, Völner és Loppert pedig bejelentette, hogy a munkálatok nyár végére befejeződhetnek.

Tovább csökken az üzemanyagok ára

Bruttó 8-8 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mérsékléssel a benzin átlagára 412-413 forint, míg a gázolajé 417-418 forint lesz. A Mol a múlt héten kétszer, szerdán és pénteken is mérsékelte a benzin és a gázolaj az árát: sorrendben előbb 8 és 3 forinttal, majd 5-5 forinttal.

Tovább esik a benzin ára

Öt forinttal csökkenti a benzin, és ugyanennyivel a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI. A mérsékléssel a benzin átlagára 420-421 forint, a gázolajé pedig 425-426 forint lesz. A cég a héten már csökkentette az árakat, a benzin bruttó 8 forinttal, a gázolaj 3 forinttal lett olcsóbb szerdától. A múlt héten a gázolaj nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal emelte a Mol, a benziné akkor nem változott.

8 forinttal olcsóbb lesz a benzin

Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

A mérsékléssel a benzin átlagára 425-426 forint lesz, a gázolajé pedig 430-431 forint. A múlt héten a gázolaj nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal emelte a Mol, a benziné akkor nem változott.

A Mol február elejétől heti két alkalommal dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem szerdán is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei árak alapján az árról.

Drágább lesz csütörtöktől a gázolaj

Bruttó 3 forinttal emeli a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol, a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból kedden az MTI. Az emeléssel a gázolaj átlagára a benzinével megegyezően 433-434 forint lesz. A Mol múlt szerdán bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi átlagárát, míg a gázolaj ugyanennyivel olcsóbb lett. A Mol február elejétől heti kétszer dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem szerdán is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei árak alapján az árról.

Drágul a benzin, olcsóbb lesz a gázolaj

Emeli három forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi listaárát holnaptól a Mol Nyrt., míg a gázolaj ugyanennyivel lesz olcsóbb. Így az árváltozás után a 95-ös benzin országos kiskereskedelmi átlagára literenként 434 forintra növekszik, a gázolajé pedig 431 forintra mérséklődik. Ma, 05:44 [A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg! Február vége óta a Mol hetente kétszer, hétfőn és szerdán dönt az árváltozásokról. A múlt héten csak hétfőn határoztak a tarifákról, akkor három forinttal lett magasabb a motorbenzin és négy forinttal a dízel hajtóanyag ára.

Havazás – Ismét figyelmeztetések a hétfőre várható rossz idő miatt

Ismét figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat a hétfőn várható havazás, illetve hófúvás miatt.

Büszkék lehetünk! Nincs vita!

Aki kicsit is nyitva tartja szemét, fülét, szívét, nem mehet el szó nélkül a jelenleg az utakon zajló rendkívüli események mellett.

Nem! Nem a katasztrófa helyzet mellett. Nem az illetékes szervek tehetetlensége mellett. Nem a kétségbeesés, düh és elégedetlenség mellett. Sokkal inkább az összefogás, segíteni akarás, szorgalom mellett, amellyel hétköznapi emberek, nem hétköznapi erőket mozgatnak meg, és nem mindennapi tetteket visznek véghez.

Oldalak

Feliratkozás Hírek csatornájára