Cégünkről

Mit nyújtunk Önnek?

Szeretné, ha tehermentesítve logisztikai feladatainak lebonyolításától, több ideje és energiája maradna egyéb, stratégiailag fontos üzleti teendő ellátására?

Ha olyan logisztikai partnerrel működhetne együtt, amely közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal, minden megbízás alkalmával garantálja Önnek a rendelkezésre álló legoptimálisabb raktározási és szállítási lehetőséget?

Ha bármikor megnyugtatóan informálódhatna raktározott áruja és szállítmánya aktuális állapotáról, és ha megbízóként kiemelkedő figyelmet kapna az átvételtől a célba juttatásig?

Kérje ajánlatunkat! Az F&P Infinity csapata segítségére lesz ebben!

Munkánk során megtapasztaltuk, hogy milyen fontossággal bír szakmai területünkön a gördülékenység, a pontosság, valamint a magas szintű, személyre szabott szolgáltatás. Az Ön számára is olyan elsőrangú együttműködési lehetőséget nyújtunk, amely támogatja céljainak és sikerének elérésében, és amelyre hosszútávon, megbízhatóan építkezhet.

Kiemelkedően fontos számunkra és alapvető elvárás, hogy a megbízások teljesítésénél minőségi munkát, pontos határidőket garantáljunk. Ezért követelmény rendszerünk szerint tudatosan szelektáljuk partnereinket és alvállalkozóinkat. Körüket úgy válogatjuk meg, hogy lelkiismeretesen segítsék törekvéseinket, ezáltal Önt és cégét is a fejlődés útján, valamint kedvező arculatának kialakításában.

Fontos cégünknek, hogy Ön minden fuvarmegbízása alkalmával valós időben követhesse rakománya státuszát, információt kaphasson és adhasson partnereinek szállítmánya aktuális állapotáról. Regisztrált felhasználóként honlapunkon online nyomon követést biztosítunk, ezzel is elősegítve az Ön számára a gyors információáramlást. Raktározott árukészletét professzionális eszközökkel, kiemelkedő gondoskodással kezeljük, nyilvántartását rendszeres készletriportokkal, hatékony információáramlással segítjük.

Természetes számunkra, hogy segítjük és támogatjuk, hogy Ön egyszerűen és kényelmesen kérhesse ajánlatunkat, vagy adhassa le fuvarmegbízását. Fuvarozással kapcsolatos ajánlatkérését akár online is elküldheti számunkra az erre a célra kialakított formanyomtatvány kitöltésével. Regisztrált felhasználóként pedig akár közvetlenül megbízást is továbbíthat felénk, konkrét fuvarozási feladatra. Megkeresését követően minden esetben rövid időn belül visszajelzést küldünk. Raktározási és szerződéses logisztikai szolgáltatásunk iránti érdeklődés esetén a részletes egyeztetést követően személyreszabott árajánlatot küldünk Önnek és cégének.

Ha üzletpolitikánk elnyerte tetszését, várjuk szíves megkeresését!

Köszönettel:

Az F&P Infinity csapata